ISGS Calls for Translation Assistants for Refugees (Arabic language)

ISGS together with the Rotary Club Kaiserslautern is currently searching for arabic translation assistants for refugees:

• Who can help?
    Every student or PhD candidate who is able to speak Arabic.
  • How can I help? Together with a member of the Rotary Club you can help refugees with the communication.
  • When? On one or more Thursdays between 4:00 and 6:00 PM
  • Where? In „Villa Jänisch“ (Villenstraße 6/8, 67657 Kaiserslautern)

Anyone who is interested can contact ISGS via the following address: doktoranden[at]isgs.uni-kl.de.
If you have any questions please do not hesitate to contact us.

CAREER AT ISGS

Die ISGS sucht zum nächstmöglichen Zeitpunkt eine ENGAGIERTE STUDENTISCHE BZW. WISSENSCHAFTLICHE HILFSKRAFT (HIWI) im Bereich:

Design of Print & Online Media
Mehr Informationen zum Aufgabenbereich hier
Bewerbungen bitte an: doktoranden@isgs.uni-kl.de

Auch ein FSJ an der ISGS ist möglich. Der beste Beginn hierfür ist jährlich im Zeitraum Juli/August. Informationen ganzjährig unter: isgs[at]isgs.uni-kl.de sowie auf dem ISGS-FSJ-Poster.

Impressionen vergangener ISGS-Events und Workshops findest du in unserer Photo Gallery