TU Kaiserslautern chosen for UNICUM Campus Talk!

This Thursday, Jan 5, UNICUM will conduct live-interviews with international students

Where: Cafeteria, Foyer, Bld. 46 | When: 11.30 -14.30h, Jan 5

This Thursday, TU Kaiserslautern has the pleasure to welcome, Jens Wiesner, reporter of the UNICUM Campus Magazine who will conduct live-interviews with our international students.

Infront of the Cafeteria, Foyer and building 46, the UNICUM reporter will wait for you from 11.30h till 14.30h to ask you about your impressions and perception about studying in Germany and living within the German culture.

The interviews will be part of the UNICUM'S "Campus talk" sequence and are supported by ISGS and the department of international affairs.

You can find the fotos of the interview session in our photo gallery!

CAREER AT ISGS

Die ISGS sucht zum nächstmöglichen Zeitpunkt eine ENGAGIERTE STUDENTISCHE BZW. WISSENSCHAFTLICHE HILFSKRAFT (HIWI) im Bereich:

Design of Print & Online Media
Mehr Informationen zum Aufgabenbereich hier
Bewerbungen bitte an: doktoranden@isgs.uni-kl.de

Auch ein FSJ an der ISGS ist möglich. Der beste Beginn hierfür ist jährlich im Zeitraum Juli/August. Informationen ganzjährig unter: isgs[at]isgs.uni-kl.de sowie auf dem ISGS-FSJ-Poster.

Impressionen vergangener ISGS-Events und Workshops findest du in unserer Photo Gallery