Visit from high-ranking delegation of Chinese Fuzhou University

With the objective of expanding the strategic cooperation between TU Kaiserslautern and its Chinese Partner University of Fuzhou, the TU Management welcomed a high-ranking delegation on Monday, 13th October.

High-ranking representives of both universities, including TU president, Prof. Schmidt, vice-president for international affairs, Prof. Wehn and  ISGS managing director, Dr. Memar, met on Monday, 13th October, to further develop the strategic partnership and extent of future cooperation.

In order to increase the number of exchange students, the chinese delegation and TU representives agreed on further expanding the existing "5+5 double degree program" and regular visits on-site.

Impressions of the delegation's visit can be found in the ISGS photo gallery

CAREER AT ISGS

Die ISGS sucht zum nächstmöglichen Zeitpunkt eine ENGAGIERTE STUDENTISCHE BZW. WISSENSCHAFTLICHE HILFSKRAFT (HIWI) im Bereich:

Design of Print & Online Media
Mehr Informationen zum Aufgabenbereich hier
Bewerbungen bitte an: doktoranden@isgs.uni-kl.de

Auch ein FSJ an der ISGS ist möglich. Der beste Beginn hierfür ist jährlich im Zeitraum Juli/August. Informationen ganzjährig unter: isgs[at]isgs.uni-kl.de sowie auf dem ISGS-FSJ-Poster.

Impressionen vergangener ISGS-Events und Workshops findest du in unserer Photo Gallery