Informative Meeting of the Minister for Science, Education & Culture, Rhineland-Palatinate with international students

& representatives of the TUK-Management

On February 1, 2018 ISGS & TUK had the the pleasure to welcome Prof. Dr. Wolf - Minister for Science, Education & Culture of Rhineland-Palatinate for an informative meeting with international students.

The dialog in the ISGS Center was part of the Minister's visit at TUK where he was welcomed by President, Prof. Dr. Schmidt & the Vice President for Student & Academic Affairs, Dr. Löhrke.

During the informative meeting the Minister directy asked the international students group about their motivation and reasons to chose TUK as place to study and learned more about their future plans after graduation.

CAREER AT ISGS

Die ISGS sucht zum nächstmöglichen Zeitpunkt eine ENGAGIERTE STUDENTISCHE BZW. WISSENSCHAFTLICHE HILFSKRAFT (HIWI) im Bereich:

Design of Print & Online Media
Mehr Informationen zum Aufgabenbereich hier
Bewerbungen bitte an: doktoranden@isgs.uni-kl.de

Auch ein FSJ an der ISGS ist möglich. Der beste Beginn hierfür ist jährlich im Zeitraum Juli/August. Informationen ganzjährig unter: isgs[at]isgs.uni-kl.de sowie auf dem ISGS-FSJ-Poster.

Impressionen vergangener ISGS-Events und Workshops findest du in unserer Photo Gallery