New university partnership with Universidade Federal de Santa Catarina (Brazil)

Florianópolis, Santa Catarina, Brasil

Since February 2018 TUK maintains another strategic university partnership with the Brazilian Federal State University of Santa Catarina

Within its strategic network in the field of higher education it is the second bilateral agreement with the Federative Republic of Brazil, aiming at the cooperation in research & the exchange of students, researchers & academic staff.

More information about the strategic university partnerships of TUK can be found at the Networks&Partnerships-Portal.

CAREER AT ISGS

Die ISGS sucht zum nächstmöglichen Zeitpunkt eine ENGAGIERTE STUDENTISCHE BZW. WISSENSCHAFTLICHE HILFSKRAFT (HIWI) im Bereich:

Design of Print & Online Media
Mehr Informationen zum Aufgabenbereich hier
Bewerbungen bitte an: doktoranden@isgs.uni-kl.de

Auch ein FSJ an der ISGS ist möglich. Der beste Beginn hierfür ist jährlich im Zeitraum Juli/August. Informationen ganzjährig unter: isgs[at]isgs.uni-kl.de sowie auf dem ISGS-FSJ-Poster.

Impressionen vergangener ISGS-Events und Workshops findest du in unserer Photo Gallery