Workshop "German Christmas Carols"

Get familiar with German tradition in the festive season!

Every culture has its own kind of music and traditions. The aim of this workshop is to show the  role of music in the German culture around the festive season and to give you the opportunity to try out singing with people from all over the world! You can simply practice famous German Christmas songs with our trainer.

The interested students are invited to sing later the same songs on our ISGS Christmas Party. Details can be found in the pdf.

Time: 6:30 p.m. - 7:45 p.m.

Venue: 11-243

CAREER AT ISGS

Die ISGS sucht zum nächstmöglichen Zeitpunkt eine ENGAGIERTE STUDENTISCHE BZW. WISSENSCHAFTLICHE HILFSKRAFT (HIWI) im Bereich:

Design of Print & Online Media
Mehr Informationen zum Aufgabenbereich hier
Bewerbungen bitte an: doktoranden@isgs.uni-kl.de

Auch ein FSJ an der ISGS ist möglich. Der beste Beginn hierfür ist jährlich im Zeitraum Juli/August. Informationen ganzjährig unter: isgs[at]isgs.uni-kl.de sowie auf dem ISGS-FSJ-Poster.

Impressionen vergangener ISGS-Events und Workshops findest du in unserer Photo Gallery